fbpx
AIESECKustannukset RicaItsensä kehittäminen

Kokeileuusia asioita

Muilta 27. huhtikuuta 2020 ( Ei kommentteja
Olen varma, että monet ihmiset ovat kuulleet nyt, että nyt on täydellinen aika kokeilla uusia asioita. Meillä on enemmän aikaa itsensä kehittämiseen ja tehdä asioita, joita olemme halunneet tehdä, mutta ei ole koskaan ollut aikaa. Tulin kertomaan, etten voisi olla enempää samaa mieltä.
I was in an AIESEC project in Costa Rica at the start of this year.It was definitely one of the best experiences of my life. I wish I could go back, and one day I will for sure. Anyway, one night in Costa Rica me and my friends from our project were in a beach bar by the Caribbean Sea (<3). My friend from Brazil said she is going to do a list of 30 things she hasn’t done before and is going to try this year. I was inspired by her to do the same thing.
Listallani on asioita, kuten "opi soittamaan kitaraa", "mene patikoimaan" ja "aja moottorikelkalla". Minulla on myös asioita, kuten "lue lisää kirjoja" ja "syödä enemmän salaatteja" - asioita, jotka olen tehnyt ennen, mutta haluavat tehdä enemmän parantaa elämänlaatua elämääni.
Viime aikoina olen lainannut vanhan kitaran veljeni ja olen ollut pelissä se tunti joka päivä nyt. Se on liian pieni ja aina hieman epävireessä, mutta minun tarkoituksiini se on ihan hyvä. Olen oppinut lukemaan välilehtiä ja joitakin perusmusiikkiteoriaa. Tiedän, etten ole vielä niin hyvä, mutta sillä ei ole väliä, minun ei tarvitse olla.
Tärkeämpää kuin hyvänä oleminen on se, että se tuo iloa elämääni. Joten kehotan teitä kaikkia löytämään jotain uutta, joka voi tuoda teille onnea näinä aikoina. Se on niin helppo vain makasi sohvalla koko päivän ja katsella Netflixiä. Minäkin olen syyllinen tähän. Mutta jonkin ajan kuluttua siitä voi tulla todella tylsää. Joten löytää jotain uutta ja jännittävää voi tehdä elämästäsi tyydyttävämpää.
Se voi olla jotain olet aina halunnut tehdä, mutta ei koskaan ollut aikaa, tai se voi olla jotain täysin ulkomainen, että et ole koskaan edes ajatellut voit nauttia tehdä.
Oli miten oli, toivotan teille onnea. Pysy terveenä!
Tämä viesti oli kirjoittanut Henna, joka osallistui Global Volunteer hankkeen Costa Rica talvella 2020.
<i class="fa fa-angle-up"></i>