Kehitä itseäsi globaalissa ympäristössä ja tee maailmasta parempi paikka

Ilmoittaudu täällä

Jos me emme muuta maailmaa, niin kuka sitten?

Global Volunteer on monikulttuurinen kokemus nuorille, jotka haluavat kehittää itseään ja jättää jälkensä maailmaan.

Koe uusia kulttuureja

Ei ole mitään upouuden maan vertaista, puhumattakaan elämisestä ja vapaaehtoistyön tekemisestä ympäri maailmaan kotoisin olevien ihmisten kanssa. Mitä voitkaan oppia!

Vaikuta maailman asioihin

Voit vaikuttaa maailman asioihin, ja kaikki alkaa ensimmäisestä askeleesta. Edistä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja paneudu sinulle tärkeimpiin ongelmiin.

Jätä mukavuusalueesi

Jos et yritä kokea uusia asioita, et myöskään koskaan löydä täyttä potentiaaliasi. Haasta itsesi ja löydä itsesi paras versio.

Ilmoittaudu täällä

Mitä kehität itsessäsi?

  • Työskentele erilaisten ihmisten kanssa kohti itseäsi suurempaa tarkoitusta, ja inspiroi muita tämän tarkoituksen saavuttamiseksi.
  • Vapaaehtoistyö ulkomailla ei ole helppoa, mutta haasteiden ylittäminen tekee siitä sen arvoista. Opi olemaan ratkaisukeskeinen.
  • Työpanoksesi ja sen vaikutuksen näkeminen välittömästi näyttää sinulle, että sinä todellakin voit saada aikaan muutosta maailmassa. Kehity maailmankansalaiseksi, jonka kaltaista tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.
  • Hyppy tuntemattomaan avaa sinulle aivan uusia maailmoja. Etsi arvojasi, tutkia intohimojasi, ja kehity entistä itsetietoisemmaksi.
120
Eri maata
30,000
Maailmanlaajuisesti toteutetut kokemukset
100,000
Maailmanlaajuisesti avoimia paikkoja

1. Ilmoittaudu ja luo profiili

Luo profiilisi aiesec.org! AIESECin paikallistoimiston edustaja ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä puhelimitse tai sähköpostitse. Muista jättää yhteystietosi!

2. Tapaa AIESEC

Tapaa AIESECin edustaja ja saa lisätietoa projekteista ja hakuprosessista. Tapaamisen jälkeen voit hakea projekteihin!

3. Hakemus ja haastattelu

Täytä profiilisi osoitteessa aiesec.org ja hae projekteihin! Kun hakemus on hyväksytty, sinulla on Skype-haastattelu kohdemaan kanssa.

4. Vahvistus ja lähtö

Teet sitovan päätöksen osallistua projektiin, vasta kun olet saanut kohdemaan hyväksynnän. Sitten kaikki, mitä on jäljellä on maksaa projektimaksu, allekirjoittaa sopimus ja valmistautua matkalle!

AIESEC-logo

Löydä tilaisuutesi maailmassa

Rekisteröidy ja me autamme sinut alkuun


  • Vähintään yksi pieni kirjain
  • Vähintään yksi iso kirjain
  • Vähintään yksi numero
  • Vähintään 8 merkkiä
Rekisteröitymällä hyväksyt ehdot & tietosuojaehdot
Minuun voi ottaa yhteyttä puhelinnumerolla (soitto tai viesti)

AIESEC - nuorten johtajuusliike

Luemme ylpeänä yli miljoonan alumnimme joukkoon Nobelin rauhanpalkinnon saaneen sekä lukuisia yritys- ja järjestömaailman johtajia ympäri maailmaa. Tähän päivään mennessä olemme tarjonneet lähes puoli miljoonaa vapaaehtoistyökokemusta, ja kaiken tämän ovat mahdollistaneet parempaan tulevaisuuteen uskovat nuoret johtajat.

Lue lisää