fbpx
Uncategorized

COVID-19 Virallinen lausuma

Muilta 17. maaliskuuta 2020 ( Ei kommentteja

Helsinki, 17.3.2020

Hyvä kumppani,

Kuten tiedätte, romaanin Coronavirus-(2019) äskettäinen puhkeaminen leviää edelleen ympäri maailmaa.

AIESEC:nä Suomessa olemme tietoisia tämän viruksen leviämisen ja vastaavasti tehtyjen mittausten mukaan vallitsevasta tilanteesta. Olemme jatkuvasti yhteydessä asianomaisiin viranomaisiin, yhteisöihin ja vaihtoon osallistuviin.

Varmistaaksemme jäsentemme turvallisuuden, vaihtamme osallistujia ja kumppaneita olemme tehneet seuraavat mittaukset:
– Korkeakouluissa ei ole aiesec-tuotteiden offline-myynninedistämistoimintaa ennen 15.4.2019.
Jäsenille ja vaihtoosallistujille tiedotetaan varotoimista, joita heidän olisi toteutettava välttääkseen viruksen vaikutuksettomaan.
– AIESEC:nä olemme suomessa jatkuvasti yhteydessä vaihto-osallistujiin, jotka ovat tällä hetkellä ulkomailla ja teemme tarvittavat mittaukset vaihto-osallistujan mieltymysten ja kyseisen maan tilanteen perusteella.
– Paikallisia toimistojamme kehotetaan ottamaan hallituksen ja AIESEC:n mittaukset vakavasti. Heitä kehotetaan olemaan fyysisiä kosketuspisteitä ja kommunikoimaan verkossa.
– Perustimme kansallisen riskienhallintaryhmän päivittämään nämä mittaukset ja toimimaan sen mukaisesti virallisten verkkosivustojen, hallituksen ja muiden organisaatioiden neuvojen mukaisesti.
– Emme lähetä ketään ulkomaille ennen kesäkuun 1.

Näitä mittauksia voidaan lyhentää tai pidentää taudinpurkauksen tilanteen kehittymisen mukaan.

Näiden mittausten lisäksi päivitämme jatkuvasti jäseniämme, vaihtoosallistujiamme ja kumppaneitamme organisaatioksi tekemiemme muutosten ja mittausten mukaan.

AIESEC:nä olemme sitoutuneet varmistamaan jäsentensä, vaihto-osallistujiensa ja yhteistyökumppaniensa turvallisuuden. Toteutamme kaikki tarvittavat toimenpiteet tämän turvallisuuden varmistamiseksi. Jos tarvitset lisätietoja ja selvennystä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan finland@aiesec.net sähköpostitse tai puhelimitse +358407371663.

Allekirjoitettu
Diego Felizola
AIESEC:n puheenjohtaja Suomessa

<i class="fa fa-angle-up"></i>