fbpx

Johtajuustaitoja Suomen nuorille

Uskomme, että maailma tarvitsee lisää vastuullisia nuoria johtajia. Siksi me luomme niitä!

Ilmoittaudu täällä<i class="steadysets-icon-checkbox-checked"></i>

AIESECista

<i class="icon-default-style icon-group accent-color"></i>

Nuorille

Kehitämme nuorten johtamispotentiaalia kokemuksellisen oppimisen, kansainvälisten vapaaehtoiskokemusten ja kampuksella tapahtuvan vapaaehtoistyön kautta.

<i class="icon-default-style icon-home accent-color"></i>

Kouluille, kansalais järjestöille ja perheille

Tarjoamme kouluille ja kansalaisjärjestöille tilaisuuden saada kansainvälisiä vapaaehtoisia työskentelemään projekteissa. Annamme myös suomalaisille perheille mahdollisuuden kokea uuden kulttuurin isäntäperheenä.

<i class="icon-default-style icon-briefcase accent-color"></i>

Yrityksille

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden rekrytoida nuoria kykyjä ympäri maailmaa helposti yritysportaalimme kautta.

Nuorten johtajuusliike

AIESEC on maailmanlaajuinen järjestö nuorille, jotka haluavat tutkia ja kehittää omaa johtajuuspotentiaaliaan. Olemme poliittisesti riippumaton, itsenäinen ja voittoa tavoittelematon järjestö, jonka johdossa ovat itse nuoret ja vastavalmistuneet. AIESECin jäsenet ovat kiinnostuneita maailman asioista, johtajuudesta ja hallinnosta. AIESEC ei syrji etnisyyden, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon tai kansallisen/sosiaalisen alkuperän perusteella.

Perustamisestamme lähtien olemme kehittäneet yli miljoonaa AIESEC-kokemuksen läpikäynyttä nuorta. Organisaatiomme vaikutus on nähtävissä alumneissamme, jotka edustavat liike-elämän, kansalaisjärjestöjen ja valtioiden johtajia - mukaan luettuna Nobelin rauhanpalkinnon saanut presidentti Martti Ahtisaari.

Lue lisää<i class="steadysets-icon-checkbox-checked"></i>

Kokemuksia AIESECista

Voin sanoa, ettei työskentely AIESECissa kaksi vuotta opintojeni rinnalla ole ollut helppoa, mutta tämä kokemus on auttanut minua oppimaan taitoja, joita en olisi voinut saada opinnoissani. Tuntemattomille puhuminen ja heidän vakuuttamisensa lähtemään ulkomaille vapaaehtoistyöhön ei ole helppo juttu, mutta onnistumisen tunne on mahtava.

AIESEC ei kuitenkaan ole vain omaa onnistumista vaan onnistumista yhdessä tiiminä. Onnistuvan tiimin johtaminen, jota en ole koskaan tehnyt tätä ennen, oli ratkaiseva käännekohta ymmärtämään mihin timini ja minä oikein pystymme. Me kaikki tiesimme, että teemme työtä tärkeän asian puolesta, ja se auttoi meitä jatkamaan yhdessä loppuun asti. AIESEC auttoi minua ymmärtämään tiimityön todellista voiman, ja olen siitä ikuisesti kiitollinen.

 

Minni Tynkkynen
Oulun yliopisto

Nimeni on Janne, ja opiskelen Turun yliopistossa saksan kieltä. Olin vapaaehtoisena Romaniassa, jossa työskentelin paikallisessa lukiossa uraohjauskurssin parissa.

Romaniassa minulla oli mahdollisuus opettaa nuoria lukio-opiskelijoita ja tukea heidän tulevaisuuden suunnitelmiaan ja kiinnostuksen kohteitaan. Minulla ei ollut ollenkaan aiempaa opettajakoulutusta! Oli mahtavaa jutella opiskelijoiden kanssa ja kuulla heidän unelmistaan, toiveistaan ja tavoitteistaan. Opin myös työskentelemään yhdessä toiselta puolelta maailmaa tulevien ihmisten kanssa - projektissa oli lisäkseni vapaaehtoisia Hong Kongista, Taiwanista ja Singaporesta.

Olen nyt entistä tietoisempi siitä, mitä maailmassa tapahtuu, ja varmempi kyvystäni vaikuttaa positiivisesti muiden ihmisten elämään. Opin tärkeitä fasilitointitaitoja, jotka tukevat minua myöhemmin omassa työelämässäni. Koin ainutlaatuisen kokemuksen, ja se muutti minua paremmaksi ihmiseksi. Puhumattakaan saamistani ystävistäni ympäri maailmaa!

 

Janne Airaksinen
Turun yliopisto

AIESEC - nuorten johtajuusliike

Luemme ylpeänä yli miljoonan alumnimme joukkoon Nobelin rauhanpalkinnon saaneen sekä lukuisia yritys- ja järjestömaailman johtajia ympäri maailmaa. Tähän päivään mennessä olemme tarjonneet lähes puoli miljoonaa vapaaehtoistyökokemusta, ja kaiken tämän ovat mahdollistaneet parempaan tulevaisuuteen uskovat nuoret johtajat.

Lue lisää<i class="steadysets-icon-checkbox-checked"></i>
<i class="fa fa-angle-up"></i>